פנקייק סינמון רול
240 מ״ל חלב (כוס מדידה)
2 ביצים L
50 מ״ל שמן (4 כפות)
קורט מלח
50 גרם סוכר (רבע כוס)
כוס וחצי קמח תופח (210 גרם)
או קמח רגיל פלוס 2 כפיות אבקת אפיה
כף גדושה אינסטנט פודינג וניל (לא חובה אבל מוסיף)
לתערובת קינמון:
50 גרם חמאה רכה מאוד
2 כפות גדושות סוכר חום כהה
כפית קינמון
אופן ההכנה:
טורפים בקערה, חלב.ביצים ומלח סוכר ושמן,לתערובת אחידה.
מוסיפים קמח ,אבקת אפיה ואינסטנט פודינג ומערבבים בקצרה לאיחוד.
מערבבים היטב את בלילת הקינמון לתערובת חלקה ללא גושים,מעבירים לשקית זילוף,אם התערובת נוזלית מידי שמים כמה דקות במקרר ושומרים במקרר.
מטגנים במחבת טובה (לא משומנת) אש נמוכה וסבלנות.
פנקייק ממתינים 1-2 דקות עד שיש בועות
מזלפים את בלילת הקינמון בצורת ספירלה.
מכסים את המחבת עם נייר כסף או תבנית.
ממתינים דקה שתיים ובודקים עם פלטה בצד שניתן להפוך את הפנקייק.
הופכים לעוד כמה שניות.
コメント