לפבלובה:
2 חלבונים בטמפרטורת חדר
100 גרם סוכר
חצי כפית קורנפלור
חצי כפית חומץ (או לימון)
אבקת קקאו לפיזור לפני אפיה
דובדבנים שיכורים:
100 גרם דובדבנים טריים מגולענים
2 כפות סוכר
כף ברנדי/רום
שוקולד מריר מגורר (מקלפים בעזרת מקלף)
לקצפת:
250 גרם שמנת מתוקה קרה להקצפה
כף אבקת פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
דובדבנים טריים לקישוט
אופן ההכנה:
מערבבים דובדבנים עם רום וסוכר מכסים שעה עד ההגשה.
מחממים תנור ל150 מעלות
בקערה מיקסר נקיה משומן (חשוב)
מקציפים חלבונים 2 דקות לקצף עדין ומוסיפים בהדרגה סוכר מוסיפים קורנפלור וחומץ.
מקציפים 4-5 דקות לקבלת קרם יציב מאוד.
משטחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
מחלקים ל2 חלקים ומעצבים 2 פבלובות מפדרים אבקת קקאו.
מכנסים לתנור ומורידים את חום התנור ל100 מעלות.
אופים שעה.
להרכבה:
מזלפים קצפת בפנים הפבלובה מוסיפים דובדבנים שיכורים מזלפים עוד קצפת ומפזרים שוקולד מגורר.
תודה על המתכון. איך עושים פבלובה עגולה כמו שלך