top of page

עוגת גבינה פירורים בכוסות לפסח

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 13 באפר׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 15 בינו׳ 2023


עוגת גבינה פירורים בכוסות לפסח



10-12 כוסות

לפירורים:

100 גרם אבקת שקדים מולבנים (1 כוס)

3 כפות קמח תפו״א/קורנפלור

80 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

50 גרם סוכר (רבע כוס)

1 שקית סוכר וניל


אופן ההכנה:

2 מיכלים (500 מ״ל) שמנת מתוקה קרה להקצפה 38%

1 גבינה לבנה 9%

100 גרם אבקת סוכר

1 שקית סוכר וניל

2 כפות אינסטנט פודינג וניל (לא חובה)


לרוטב התות:(אפשר לוותר)

6 כפות ריבת תות איכותית

4-5 תותים טריים (לא חובה)

כף מיץ לימון טבעי


אופן ההכנה:

לפירורים:

מפעילים תנור ל175 מעלות.

במעבד מזון (אפשר בלי)

מעבדים את חומרי הפירורים לפירורים דקים ואחידים.

מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה ואופים במשך 15-20 דקות או עד שהפירורים זהובים מערבבים בין לבין עם מזלג ומפוררים.

מצננים לחלוטין ומכינים את מלית הגבינה:

מקציפים שמנת מתוקה קרה סוכר סוכר וניל ופודינג לקצפת יציבה מוסיפים גבינה ומערבלים בקצרה לאיחוד.

מעבירים לשקית זילוף.

טוחנים את תערובת הרוטב תות.

להרכבה:

מזלפים בתחתית רוטב תותים

מזלפים גבינה ומפזרים פירורים.

שומרים במקרר 2-3 ימים (מעולה בהקפאה )



2 komentarze


Goli
Goli
15 kwi 2022

איזה גודל של גבינה לבנה?

Polub

דיתי נאומבורג
דיתי נאומבורג
13 kwi 2022

נשמע מושלם.. אפשר לעשות בתבנית אחת גדולה ולוותר על הרוטב תות?

Polub
bottom of page