תבנית בקוטר 20/20 ס״מ
עוגת גבינה לוטוס:
1 שרוול עוגיות לוטוס
חלב (לטבילת העוגיות)
למלית גבינה:
500 מ״ל שמנת מתוקה עדיפות ל38% שומן (יותר יציב)
1 מכל 250 גרם גבינה לבנה עדיפות ל9%
50 גרם שוקולד בלונדי מקורמל או לבן
3 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
חצי כפית מחית וניל (לא חובה)
לציפוי:
50 גרם שוקולד בלונדי או שוקולד לבן
50 גרם (כף גדושה ממרח לוטוס)
לפירורים:
3-4 עוגיות לוטוס מפוררות
אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד עם 3-4 כפות שמנת מתוקה (מתוך המכל שמיועד להקצפה)
מערבבים לתערובת אחידה.
מקציפים שמנת מתוקה אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת מאוד יציבה ומוסיפים את תערובת השוקולד וגבינה לבנה מקציפים במהירות נמוכה לאיחוד התערובת ושומרים בצד.
טובלים עוגיות כמה שניות בודדות בחלב.
מסדרים בתחתית התבנית.
משטחים חצי כמות מלית גבינה מעל העוגיות.
מסדרים עוד שכבת עוגיות מעל מלית הגבינה.
ושוב פעם מורחים את המלית שנותרה לנו.
מיישרים היטב ומקפיאים 10 דקות
מכינים את הציפוי ממיסים שוקולד וממרח לוטוס
מוזגים מעל ומשטחים מפזרים פירורי עוגיות לוטוס.
שומרים במקרר (נשמר 2-3 ימים)
Commenti