מתכון:
עוגיות
1 כוס קווקר/שיבולת שועל טחונה (80 גרם)
1 כוס קמח כוסמין (120 גרם)
1/2 כפית סודה לשתיה
1 וחצי כוסות פקאן גרוס דק (150 גרם) במעבד מזון
חצי כוס שמן קוקוס נוזלי (מומס) 120 מ"ל
חצי כוס סירופ מייפל טבעי (120 מ"ל)
1 כפית תמצית או מחית וניל
קורט מלח
לקישוט:
(לא חובה ) אגוזי פקאן טבעיים.
אופציה להוסיף לעוגיות 150 גרם שוקולד 60% קצוץ גס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל175 מעלות.
מערבבים בקערה קמח.קווקר.פקאנים
מוסיפים שמן קוקוס מייפל וניל ומלח.
מגלגלים כדורים מניחים אגוז פקאן מלמעלה .
אופים 15 דקות.
עד שהעוגיות מזהיבות .
מה גודל העוגיות(גר) או כמה עוגיות יוצאות?
נראה מעולה!
הכמויות של שיבולת השועל והפקאן- זה לפני או אחרי טחינה וגריסה? הכוונה שאני צריכה למשל 150 ג' אגוזי פקאן קלופים- ואותם אני טוחנת? או שאני קודם גורסת כמות של פקאנים ואז מודדת מתוכם 150 ג'?