לעוגיות:
200 גרם חמאה רכה מאוד
120 גרם סוכר לבן
200 גרם סוכר חום כהה דביק
2 ביצים L בטמפרטורת חדר
400 גרם קמח
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית מלח דק (לא לוותר)
200 גרם שוקולד ציפס איכותי / שוקולד מריר קצוץ גס
מלח פלור דה סל / אטלנטי לפיזור לפני אפיה (לא חובה)
פרלינים שוקולד חלב (ניתן להשיג בחניות מתמחות יש לקליבו או לורד הגליל)
אם אין אפשר להוסיף 100 גרם שוקולד חלב קצוץ לתערובת
אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים חמאה 2 סוגי סוכר במהירות בינונית.
עד לקבלת קרם אוורירי. מוסיפים ביצים ומקציפים למרקם חלק. מנקים את דפנות הקערה ומוסיפים
קמח מלח ואבקת סודה לשתיה. מערבלים כמה שניות לאיחוד בלבד. מוסיפים את השוקולד הקצוץ.
מערבבים עד שהם נטמעים.
מקררים את הבצק שעתיים במקרר
2. מחלקים את הבצק לכדורים (60 גרם)
משטחים מניחים פרלין שווה וסוגרים לכדור שלם.
מקפיאים 10 דקות (לא לוותר זה עוזר לעןגי
ממשיכים עם יתר העוגיות.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים העוגיות.
3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות
אופים 10 דקות (אל תתפתו לאפות יותר זמן העוגיות מתייצבות בצינון)
העוגיות נשמרות (לא אפיות) במקפיא עד חודש
אופים בתנור שחומם מראש מתי שמתחשק
נראה מדהים, כמה עוגיות יוצאות? תודה רבה
נראה מעולהההההההההה
חייבת לנסות🤤
אודיע איך יצא......