עוגיות שוקולד צ’יפס לפסח במרקם מושלם וטעם חלום
לעוגיות:
125 גרם חמאה רכה
200 גרם אבקת שקדים מולבנים (2 כוסות)
120 גרם אגוזי לוז קלופים קלויים טחונים גס
100 גרם קמח תפוח אדמה
100 גרם סוכר לבן
100 גרם סוכר חום כהה (אם אין מחליפים בסוכר לבן)
חצי כפית אבקת אפיה (כפית מדידה)
חצי כפית סודה לשתיה (כפית מדידה)
רבע כפית מלח
1 ביצה
300 גרם שוקולד צ’יפס/קצוץ (חצי חלב חצי מריר) איכותי
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה או מיקסר ידני.
מקציפים חמאה ו2 סוגי סוכר ומלח.מוסיפים ביצה טורפים ומוסיפים את כל המצרכים לתערובת אחידה ומעט דביקה.
מגלגלים לכדורים (אם יש משקל 30 גרם)
מקפיאים לשעה (אפשר גם יותר )
מכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות
ל8-10 דקות (עוגיות על בסיס קמח שקדים משחימות מהר יותר שימו לב)
העוגיות מעט רכות במרכז ומתייצבות.
טיפים:
1. ניתן להחליף את סוג האגוזים באגוזים אהובים אחרים. לאבקת שקדים אין לתחליף.
2. ניתן להחליף קמח תפוח אדמה בקורנפלור
3. לעוד שאלות אני זמינה כאן ❤️באינסטגרם
Comentarios