לעוגיות: 14 עוגיות סנדוויץ
125 גרם חמאה רכה
80 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
150 גרם קמח לבן
40 גרם קקאו איכותי כהה (מנופה)
לממרח נוצ׳לה קינדר:
100 גרם אגוזי לוז מולבנים
200 גרם שוקולד לבן (לממרח נוזלי משתמשים ב100 גרם שוקולד לבן)
רבע כפית מלח (מומלץ מאלדון)
כף שמן
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה. מקרימים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית וחלקה.
מוסיפים קמח מלח וקקאו.
מערבבים לקבלת בצק אחיד.
מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה. לעלה דק (2-3 מ״מ) מעבירים למקרר לשעה (אפשר עד יומיים)
בנתיים מכינים ממרח נוצ׳לה קינדר.
מחממים תנור ל170 מעלות קולים את באגוזי לוז 10-12 דקות מצננים ומעבירים לקערת המעבד מזון או הנינג’ה טוחניםבמשך דקה (תלוי בעוצמת המכשיר מוסיפים שמן טוחנים למחית חלקה מוסיפים שוקולד לבן קצוץ ומלח וטוחנים לקבלתמחית חלקה ונוזלית.
מצננים במקרר להתייצבות.
במידה ובממרח מתקשה מידי במקרר מחממים כמה שניות בודדות במיקרוגל ומערבבים לממרח חלק ויציב לזילוף.
מחממים תנור ל175 מעלות
קורצים עיגולים בקוטר 5 ס״מ.
מניחים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה/ סילפאן.
אופים בין 8-10 דקות
(בעוגיות כהות קשה יותר לראות אם הן מוכנות יש אפשרות להניח חתיכת לחם קטנה בצד התבנית לבדיקת צבע )
מצננים לחלוטין.
מסדרים עוגיות לזוגות.
מזלפים ממרח במרכז העוגיה וסוגרים העוגיה נוספת
היי, היכן צריך לשמור אותן אחרי ההכנה? בטמפרטורת החדר או במקרר?
כמה שמן שמים בממרח אגוזים?