עוגיות מקורמלות
פקאן בלונדי קינמון
100 גרם חמאה רכה
125 סוכר חום כהה
25 גרם סוכר לבן
1 ביצה
חצי כפית מחית וניל
1/2 כפית מלח (לא לוותר משדרג)
220 גרם קמח לבן
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
50 גרם פקאן טבעי (עדיפות לקלוי) קצוץ
100 גרם שוקולד דולצ׳ה (בלונדי) קצוץ
לציפוי:
50 גרם סוכר חום כהה
2 כפיות קינמון
50 גרם פקאן קצוץ
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים חמאה 2 סוגי סוכר ווניל במהירות בינונית.
עד לקבלת קרם אוורירי. מוסיפים ביצה ומקציפים למרקם חלק. מנקים את דפנות הקערה ומוסיפים
קמח מלח אבקת אפיה וסודה לשתיה. מערבלים כמה שניות לאיחוד בלבד. מוסיפים את השוקולד הקצוץוהפקאן.
מחממים תנור ל175 מעלות.
מערבבים את הסוכר חום עם הקינמון
מגלגלים עוגיות או בעזרת כף גלידה קפיצית.
מפזרים על העוגיות.
אופים את העוגיות 10-12 דקות טורבו.
העוגיות מעט רכות במרכז וקריספיות בצדדים.
Comments