לבסיס:
4 ביצים L בטמפרטורת חדר
200 גרם סוכר (1 כוס)
200 מ״ל שמן (1 כוס)
200 מ״ל חלב או חלב צמחי
280 גרם קמח תופח (2 כוסות)
או 2 כוסות קמח רגיל פלוס 2 כפיות אבקת אפיה
קורט מלח
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
3 כפות גדושות ממרח לוטוס מומס
3 כפות גדושות ריבת חלב מומסת
3 כפות ממרח שוקולד/נוטלה מומס
אפשר לשחק עם כל ממרח שאוהבים חלבה/פיסטוק ועוד.
אופציות לתוספות:
שוקולד צ’יפס
שוקולד צ'יפס לבן
2-3 עוגיות לוטוס מפוררות
עוגיות חמאה מפוררות
אגוזים גרוסים קצוצים
אופן ההכנה:
הכמות מספיקה ל12 תבניות אישיות בקוטר 6.5*11
מחממים תנור ל175 מעלות
בקערה טורפים ביצים סוכר,שמן וחלב לתערובת אחידה וחלקה. מוסיפים קמח מלח ואבקת אינסטנט פודינג.
טורפים לתערובת אחידה.
מוזגים את הבלילה לתוך השקעים.
מוזגים ממרח מפזרים תוספות שאוהבים.
אופים בין 15-20 דקות בתנור שחומם מספיק זמן מראש (חשוב לבדוק במרכז העוגה אם היא מוכנה הקיסם יוצא יבש עםפירורים לחים)
מגישים חמים או מחממים כמה שניות במיקרוגל לפני הגשה.
העוגות נשמרות במקפיא עד שבועיים עטופות היטב
לפני הגשה מפשירים.
Comments