הסופגניות הכי קלות שהכנתי לאחרונה טעימות וכיפיות מהירות 4 מרכיבים והם שלכם
רק אל תשכחו לחמם את השמן לפני שאתם מתחילים.
לסופגניות:
1 כוס קמח תופח (140 גרם)
1 יוגורט טבעי 3% 200 מ״ל
2 כפות חמאת בוטנים
למילוי:
ממרח נוגט
לטיגון:
ליטר שמן
אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר ל160 מעלות.
בקערה מערבבים קמח תופח יוגורט וחמאת בוטנים לתערובת אחידה.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול חזקה אם אין מכניסים אחת בתוך השניה.
מכניסים פנימה מחצית מהתערובת.
מזלפים לתוך השמן ובעזרת סכין חותכים לגודל הרצוי
הבצק צונח וצף אחרי דקה.
מטגנים עד הזהבה.
מוציאים מהשמן לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מחוררים חור קטן אפשר בעזרת קש
ומזלפים פנימה קרם נוגט
מחוררים חור
Comments