מיני עוגיות שוקולד צ׳יפס פסח
- חסי סגל
- 8 באפר׳
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 9 באפר׳

מיני עוגיות שוקולד צ׳יפס
לעוגיות:
1 ביצה L
חצי כוס סוכר חום כהה/בהיר
רבע כוס אבקת סוכר
רבע כפית מלח (לא לוותר)
1/3 כוס שמן אגוזים או רגיל
2 כוסות שקדים טחונים מולבנים (אבקת/קמח שקדים)
חצי כוס קמח תפוח אדמה /קורנפלור
1/2 כפית סודה לשתיה
200 גרם מיני שוקולד צ׳יפס מריר כרמית
אופן הכנה:
מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערה טורפים ביתה 2 סוגי סוכר, מלח ושמן.
לתערובת אחידה ובהירה. מוסיפים שקדים טחונים וקמח תפו״א מערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים מיני שוקולד צ׳יפס ומערבבים לתערובת אחידה.
אופציה 1:
מגלגלים לכדורים קטנטנים ממש (בגודל מטבע שקל)
אופציה 2:(יותר קלה ומהירה)
מעברים בצק לשקית זילוף גוזרים מעט בקצה ומזלפים עוגיות קטנטנות
על תבנית נייר במרווחים קטנים.
אופים 5 דקות בדיוק או עד שזהוב העוגיות קטנות זה לוקח מהר שימו לב.
מומלץ לאפות בטורבו ולהכניס במקביל 3 מגשים.
Kommentare