top of page

מיני עוגיות שוקולד צ׳יפס פסח

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 8 באפר׳
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 9 באפר׳

מיני עוגיות שוקולד צ׳יפס

לעוגיות:

1 ביצה L

חצי כוס סוכר חום כהה/בהיר

רבע כוס אבקת סוכר

רבע כפית מלח (לא לוותר)

1/3 כוס שמן אגוזים או רגיל

2 כוסות שקדים טחונים מולבנים (אבקת/קמח שקדים)

חצי כוס קמח תפוח אדמה /קורנפלור

1/2 כפית סודה לשתיה

200 גרם מיני שוקולד צ׳יפס מריר כרמית

 

אופן הכנה:


מחממים תנור ל175 מעלות.

בקערה טורפים ביתה 2 סוגי סוכר, מלח ושמן.

לתערובת אחידה ובהירה. מוסיפים שקדים טחונים וקמח תפו״א מערבבים לתערובת אחידה.

מוסיפים מיני שוקולד צ׳יפס ומערבבים לתערובת אחידה.

אופציה 1:

מגלגלים לכדורים קטנטנים ממש (בגודל מטבע שקל)

אופציה 2:(יותר קלה ומהירה)

מעברים בצק לשקית זילוף גוזרים מעט בקצה ומזלפים עוגיות קטנטנות

על תבנית נייר במרווחים קטנים.

אופים 5 דקות בדיוק או עד שזהוב העוגיות קטנות זה לוקח מהר שימו לב.

מומלץ לאפות בטורבו ולהכניס במקביל 3 מגשים.


Kommentare


bottom of page