מסוג העוגיות הממכרות והשוות.
קלות מאוד להכנה וטעימות בטירוף.
עוגיות/30-40 עוגיות קטנטנות
200 גרם פקאן טבעי קלוי * קצוצים דק
200 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר
קורט נדיב של מלח
רבע כפית מחית וניל
250 גרם קמח לבן
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל160 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
מקרימים חמאה עם סוכר מלח ווניל לקרם אחיד ואוורירי מנקים את דפנות הקערה.
מוסיפים קמח ואגוזי פקאן מערבלים רק עד לאיחוד (ערבוב יתר פוגם בפריכות ונימוחות של העוגיה )
מגלגלים לכדורים קטנטנים (15 גרם אם אתם בקטע של לשקול)
אופים במשך 10-12 דקות להזהבה (בודקים את תחתית העוגיה)
מצנננים ושומרים בקופסא אטומה.
*פקאן קלוי:
מפזרים פקאן טבעי בתבנית תנור.
אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל175 מעלות.
מצננים וקוצצים.
ניתן לוותר על קליית האגוזי פקאן אבל לטעמי מוסיף מאוד שווה לנסות.
אפשר להחליף את החמאה במרגרינה