100 גרם שמן קנולה (1/2 כוס)
80 גרם ממרח לוטוס או בוטנים (1/3 כוס)
100 גרם סוכר לבן (1/2 כוס)
100 גרם סוכר חום כהה (חצי כוס)
כף דבש
1/4 כפית מלח
1 ביצה L בטמפרטורת חדר
1/2 כפית סודה לשתיה
210 גרם קמח לבן
300 גרם שוקולד צ’יפס מריר איכותי
אופן ההכנה:
בקערה מיקסר או מיקסר ידני עם וו גיטרה מערבלים שמן 2 סוגי סוכר,מלח דבש לוטוס או חמאת בוטנים לתערובת אחידהמוסיפים ביצה וטורפים דקהנוספת לתערובת אומוגנית.
מוסיפים קמח וסודה לשתיה מערבבים בקצרה ומוסיפים שוקולד צ’יפס ומאחדים לבצק אחיד.
מחממים תנור ל170 מעלות.
משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מפזרים שברי עוגיות לוטוס (לא חובה)
וטלוליות ממרח לוטוס
אופים 15-20ֶדק
מצננים לחלוטין.
מזלפים ממרח מומס.
מצננים ופורסים לקוביות או מלבנים.
ממליצה כמובן כמו תמיד במכונים של חסי להכפיל כמויותתת
אין דברים כאלו!!!!!!!!!!! השילוב שלל הלוטוס והשוקולד ציפס מושלםםםםםם