לבסיס: תבנית 20*20
150 גרם ביסקוויטים
50 גרם אגוזי לוז מולבנים (אפשר אגוזים מסוגים שונים)
80 גרם חמאה מומסת
למלית גבינה שוקולד לבן:
250 גרם שוקולד לבן קצוץ
60 גרם שמנת מתוקה
500 גרם גבינה לבנה 9%
4 ביצים בטמפרטורת החדר
לציפוי:7-8 עוגיות לוטוס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל150 מעלות (חום עליון תחתון)
טוחנים ביסקוויטים ואגוזים לאבקה דקה.
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים למעין חול רטוב.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה גם בדפנות.
משטחים את הפירורים לתחתית לעובי אחיד ומהודק.
בקערה ממיסים שוקולד לבן ושמנת מתוקה בפולסים קצרים במיקרוגל עד להמסה מערבבים לתערובת חלקה.
מוסיפים גבינה טורפים ומוסיפים ביצים (כל פעם ביצה עד שהיא נטמעת מוסיפים עוד אחת)
מוזגים את תערובת הגבינות מעל הבסיס.
מסדרים בזהירות עוגיות לוטוס.
אופים במשך שעה.
מצננים במקרר.
העוגה נשמרת 3-4 ימים במקרר
הבסיס הוא גם עוגיות לוטוס?
העוגה ניראית מגרה וממש טובה
תודה על המתכון את מדהימה 😊