תבנית בקוטר 24 ס״מ
לבסיס העוגיות:
100 גרם סוכר חום בהיר (חצי כוס)
1 ביצה
80 מ״ל שמן
רבע כפיל מלח
175 גרם קמח לבן
כפית אבקת אפיה
רבע כפית סודה לשתיה
100 גרם שוקולד צ’יפס
20-22 עוגיות אוראו (וניל/קקאו)
לבראוניז:
200 גרם שוקלד מריר איכותי קצוץ
170 מ״ל שמן
רבע כפית מלח (לא לוותר)
4 ביצים בטמפרטורת חדר
150 גרם סוכר (3/4 כוס)
140 גרם קמח (1 כוס)
1 כף קקאו
אופן ההכנה:
לבסיס:
מחממים תנור ל175 מעלות
טורפים בקערה ביצה סוכר מלח ושמן לתערובת תפוחה מוסיפים קמח אבקת אפיה וסודה לשתיה מערבבים ומוסיפיםשוקולד צ’יפס מערבבים בקצרה.
משטחים בתחתית התבנית.
מסדרים עוגיות אוראו שלמות על הבסיס.
בנתיים מכינים תערובת בראוניז:
ממיסים שוקלד במיקרוגל בקערה בינונית בפולסים קצרים עד לקבלת תערובת שוקלד מבריקה וחלקה.
מוסיפים שמן טורפים ומוסיפים סוכר מלח מוסיפים ביצים אחד אחד .וטורפים לתערובת אחידה מוסיפים קמח וקקאוומערבבים רק עד איחוד.
יוצקים את התערובת על עוגיות אוראו.
אופים במשך 20-25* דקות (לא בטורבו)
הפנים נראה רך ולא אפוי אך מתייצב במקרר.
מצננים במקרר ופורסים לריבועים אחידים.
האם אפשר להפוך לחלבי? להפוך את השמן לחמאה? אם כן אז מה הכמויות?