תבנית בקוטר 20*20
לתחתית:
ביסקוויטים פריכים (מומלץ האחים גטניו מאוד פריך)
לבראוניז:
200 גרם שוקלד מריר איכותי קצוץ
150 מ״ל שמן
רבע כפית מלח (לא לוותר)
4 ביצים L בטמפרטורת חדר
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
140 גרם קמח (1 כוס)
20 גרם קקאו מנופה (2 כפות)
לציפוי:
5 כפות חמאת בוטנים/לוטוס
100 גרם שוקלד ציפס (חצי כוס)/שוקלד מריר קצוץ
מעט מלח אטלנטי/מאלדון (אופציה) לפיזור
מיני מרשמלו לפיזור (לא חובה)
אופן הכנה
מחממים תנור ל175 מעלות.
מסדרים על תבנית משומנת ומרופדת בנייר אפיה
ביסקוויטים (לא משאירים מרווחים)
ממיסים שוקלד במיקרוגל בקערה בינונית בפולסים קצרים עד לקבלת שוקלד מבריק וחלק.
מוסיפים שמן טורפים ומוסיפים סוכר מלח ביצים אחד אחד. וטורפים לתערובת אחידה מוסיפים קמח וקקאו מערבבים רק עדאיחוד.
יוצקים את תערובת הבראוניז לתבנית מעל בסיס העוגיות. ומשטחים באופן שווה. מניחים כמה כפות חמאת בוטניםמשיישים בעזרת שיפוד.
מפזרים שוקולד צ’יפס
מרשמלו ואופים בתנור שחומם מראש ל25 דקות.
מצננים ופורסים לקוביות.
לשלבי הכנה הקליקו כאן
נראה מצוין! תודה!
ניתן לוותר על התחתית?
המרשמלו טעימים גם אחרי קרור של העוגה?