top of page
חיפוש
חסי סגל

בראוניז סמורס (ביסקוויט מרשמלו חמאת בוטנים)

עודכן: 15 בינו׳ 2023




תבנית בקוטר 20*20

לתחתית:

ביסקוויטים פריכים (מומלץ האחים גטניו מאוד פריך)

לבראוניז:

200 גרם שוקלד מריר איכותי קצוץ

150 מ״ל שמן

רבע כפית מלח (לא לוותר)

4 ביצים L בטמפרטורת חדר

3/4 כוס סוכר (150 גרם)

140 גרם קמח (1 כוס)

20 גרם קקאו מנופה (2 כפות)


לציפוי:

5 כפות חמאת בוטנים/לוטוס

100 גרם שוקלד ציפס (חצי כוס)/שוקלד מריר קצוץ

מעט מלח אטלנטי/מאלדון (אופציה) לפיזור

מיני מרשמלו לפיזור (לא חובה)


אופן הכנה

מחממים תנור ל175 מעלות.

מסדרים על תבנית משומנת ומרופדת בנייר אפיה

ביסקוויטים (לא משאירים מרווחים)

ממיסים שוקלד במיקרוגל בקערה בינונית בפולסים קצרים עד לקבלת שוקלד מבריק וחלק.

מוסיפים שמן טורפים ומוסיפים סוכר מלח ביצים אחד אחד. וטורפים לתערובת אחידה מוסיפים קמח וקקאו מערבבים רק עדאיחוד.

יוצקים את תערובת הבראוניז לתבנית מעל בסיס העוגיות. ומשטחים באופן שווה. מניחים כמה כפות חמאת בוטניםמשיישים בעזרת שיפוד.

מפזרים שוקולד צ’יפס

מרשמלו ואופים בתנור שחומם מראש ל25 דקות.

מצננים ופורסים לקוביות.


לשלבי הכנה הקליקו כאן



6,583 צפיותתגובה 1

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 comentario


Natalie Levi Behnam
Natalie Levi Behnam
15 oct 2022

נראה מצוין! תודה!

ניתן לוותר על התחתית?

המרשמלו טעימים גם אחרי קרור של העוגה?

Me gusta
bottom of page