200 גרם שוקולד מריר איכותי
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
200 גרם סוכר ( 1 כוס)
רבע כפית מלח (לא לוותר)
4 ביצים בטמפרטורת חדר
1 כפית מחית וניל או תמצית איכותית(אם אין לוותר)
100 גרם קמח לבן (3/4 כוס)
2 כפות קקאו מנופה
לתוספות:
50 גרם שוקולד חלב קצוץ
16 פרלינים שוקולד לבן (או קוביות שוקולד לבן)
אופן ההכנה:
תבנית בקוטר 20*20
מחממים תנור ל170 מעלות.
בקערה מניחים חמאה ושוקולד מריר.
ממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה וקבלת תערובת מבריקה. מוסיפים סוכר.מלח ווניל וטורפים.
מוסיפים ביצים (כל פעם ביצה וטורפים)
מוסיפים קמח וקקאו. ומערבבים רק עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה (נזהרים לא לערבב יותר מאיחוד)
מוסיפים שוקולד חלב.
מוזגים לתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה ומשומנת.
מסדרים את הפרלינים דוחפים פנימה.
מכסים ואופים בין 20-25 דקות.
מצננים ופורסים.
המושחתים אוכלים עם גלידת וניל 🤪
לסרטון המלא של שלבי ההכנה:
כנסו לאינסטוש.
Comments