מתכון לבחושה סינמון רול פקאן קינמון חלומית רכה ועסיסית
תבנית מרובעת בקוטר 24 ס״מ
3 ביצים בטמפרטורת חדר L
130 גרם סוכר (חצי כוס פלוס 3 כפות)
130 מ״ל שמן
50 מ״ל מים
180 גרם קמח תופח (או כפית גדושה אבקת אפיה בתוספת לקמח רגיל) כוס פלוס 4 כפות
2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
לציפוי:
100 גרם פקאן טבעי קצוץ דק
50 גרם סוכר חום כהה (רבע כוס)
כפית קינמון
מייפל טבעי לזיגוג אחרי אפיה
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל160 מעלות.
מרפדים או משמנים תבנית.
מקציפים ביצים וסוכר 5 דקות במיקסר עוצרים ומוסיפים בהדרגה שמן ומים מוסיפים קמח ואבקת פודינג וניל.
טורפים במהירות נמוכה לאיחוד ולקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
מערבבים בקערה סוכר חום קינמון ופקאן ושומרים בצד להרכבה.
ומוזגים חצי מבלילת העוגה מפזרים תערובת פקאן מוזגים את התערובת שנותרה (בזהירות) מורחים מעט ומפזרים עוד מתערובת הפקאן לכיסוי.
אופים 30-40 דקות תלוי בעוצמת התנור ובסוג התבנית
מומלץ לבדוק אחרי 30 דקות במרכז העוגה עם קיסם.
שלום חסי אם אין מייפל בבית, מה יכול לשמש כזיגוג? שכוייך גדול מראש
תודה רבה, העוגה נראית נפלא.
כמה מייפל למזוג על העוגה, והאם למזוג בעודה חמה או לאחר שהתקררה?