קיץ לוהט ואין כמו ארטיקים שמכינים בבית.
שאנחנו שולטים בטעם שאנחנו אוהבים ורמת המתיקות.
אפשר לשחק עם פירות שונים טעמים חדשים.
6 תבניות ארטיק גדולות*
50 גרם סוכר
1 כף דבש
50 מ״ל מים רותחים
250 גרם תותים קפואים
כפית מיץ לימון
250 גרם יוגורט יווני
4-5 כפות ריבת פטל/תות איכותית (לא חובה)
אופן ההכנה :
מכינים מי סוכר:
מערבבים מים רותחים עם סוכר.
ממתינים כ2 דקות עד שהסוכר נמס.
מוסיפים למי סוכר יוגורט ולימון מערבבים לתערובת חלקה.
טוחנים במעבד מזון/נינג’ה תותים.
מוסיפים 4 כפות מהיוגורט המסוכר.
טוחנים למרקם חלק.
מניחים בתבנית יוגורט נקי.מוסיפים את מלית התות.
משיישים בעזרת קיסם/שיפוד.
מוסיפים כפית ריבה ומשיישים שוב.
מקפיאים כמה שעות.
אפשר להכין בכל סוג של תבנית שיש לכם.
וגם בתבנית גדולה.
Comments