140 גרם קמח שקדים
40 גרם קמח תפו״א או קורנפלור
50 גרם אבקת סוכר
50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 חלמונים
ריבת חלב
קוקוס
אופן ההכנה:
במעבד מזון מניחים את כל המרכיבים מלבד חלמונים מעבדים לפירורים דקים מוסיפים חלמונים מערבלים דקה לקבלת בצקאחיד ומעט דביק.
מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה.
מקררים שעה במקרר
ממחמים תנור ל170 מעלות
קורצים לעיגולים בקוטר 4-5 ס״מ (או מה שיש)
אופים 8 דקות מצננים ומזלפים ריבת חלב מגלגלים בקוקוס.
Comments