top of page
חיפוש
חסי סגל

מגנום סניקרס שוקולד חלב




מגנום סניקרס קרמל

2 תבניות סילקון מיני מגנום (כל תבנית 8 שקעים)

16 יחידות

לגלידה:

250 גרם שמנת מתוקה להקצפה 38% קרה

200 גרם חלב מרוכז

לקרמל:

100 גרם שמנת מתוקה מחוממת

100 גרם סוכר לבן

25 גרם חמאה רכה

קורט נדיב של מלח עדיפות לאטלנטי מאלדון/פלור דה סל  (מאזן טעמי מתיקות)

50 גרם בוטנים קלופים קצוצים קלויים (אפשר מלוחים)

5 כפות חמאת בוטנים

לציפוי:

200 גרם שוקולד חלב קצוץ מומס

60 גרם חמאת קקאו מומסת

50 גרם ברס בוטנים



 


אופן ההכנה:

מתחילים בהכנת הקרמל

לטופי קרמל:

מחממים שמנת מתוקה בסיר קטן/במיקרוגל

במחבת/סיר קטן על אש בינונית . מניחים סוכר ולא מערבבים עד שהסוכר נמס ברובו.

חשוב לעמוד צמוד ולהשגיח (סוג של בייבי סיטר)

ברגע שהסוכר נמס ומתחיל לקבל צבע ענברי מעט שחום מערבבים בכף עץ

ומיד שופכים שמנת חמה ב3 מחזורים ומערבבים תוך כדי בזריזות  (זהירות זה רותח)

לקבלת תערובת אחידה מוסיפים קוביות חמאה ומלח ומערבבים שוב. לתערובת אחידה

מכבים את האש. מעבירים למסננת (רק אם יש גושים)

ממתינים עד שהקרמל מעט מתקרר (חצי שעה בטמפרטורת חדר)

להרכבה:



מזלפים קרמל בתחתית מעל מזלפים חמאת בוטנים ומפזרים בוטנים גרוסים




לגלידה:

מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים כמה שניות לאיחוד.

מזלפים על הקרמל וחמאת הבוטנים מחדירים פנימה מקל ארטיק ומקפיאים עד שקפוא לחלוטין(תלוי בעוצמת המקפיא) תשתדלו לשים בעומק המקפיא או במקפיא שלא פותחים לעיתים קרובות.

מערבבים את חומרי הציפוי לתערובת חלקה

שימו לב שמצפים רק בשוקולד בטמפרטורת חדר לא חם מידי (30 מעלות)

וטובלים רק ארטיקים קפואים.

שומרים במקפיא






5,535 צפיותתגובה 1

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 Comment


Shirly Naftali
Shirly Naftali
Jul 30, 2022

אחרי טבילת הגלידה הקפואה בציפוי - איך שמים את הגלידות ?

Like
bottom of page