גרנולה קראנץ׳ קריספי
- חסי סגל
- 25 באפר׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 15 בינו׳ 2023

תבנית בקוטר 20/30
2 כוסות שיבולת שועל שלמה
1 כוס פרוסות שקדים
1/2 כוס פקאן טבעי קצוץ
1/4 כוס שמן קוקוס מומס
1/2 כוס מייפל טבעי או דבש
קורט מלח

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות
טורפים בקערה מייפל/דבש ושמן קוקוס ומלח לתערובת אחידה. מוסיפים שיבולת שועל אגוזים ושקדים ומערבבים היטב עד שהכל מצופה.


משטחים ומהדקים היטב על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
אופים 20-30 דקות עד שזהוב.
מצננים לחלוטין ושוברים לחתיכות.
שומרים בצנצנת אטומה


Comentarios